Gradia Home
Погледнете ги последните станови од овој комплекс!
Дознај повеќе
Urban Garden
Нов урбан комплекс во Аеродром!
Дознај повеќе

ГРАДИМЕ СОНИШТА 27 ГОДИНИ

Нов урбан објект наскоро во аеродром

Urban Garden - Аеродром

На јужната страна од бул. 3-та Македонска Бригада кон Водно, гордо ви го претставуваме станбено-деловниот комплекс Урбан Гарден.

Овој модерен и урбан комплекс создаден со голема инспирација и внимание, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење и да ја разубави околината.

Урбан Гарден е архитектонско дело збогатено со бројни зелени површини кои формираат пријатна атмосфера за жителите. Користењето квалитетни градежни материјали е главната причина која ќе Ви овозможи комфорно и спокојно домување.

Play Video

Gradia Home - Аеродром

Нашите станари

Кредитирање

Доколку размислувате за сопствен дом, повеќе простор и комфор, направете го првиот чекор и аплицирајте за станбен кредит. Предимотните листови на Мега и Акустик се прифаќаат за хипотеки со цел обезбедување на станбен кредит.
Повеќе информации може да побарате на веб страните на: Комерцијална Банка АД Скопје, НЛБ Банка, Халк Банка.

Партнери

Своето долгогодишно искуство во продажба на секаков вид градежни материјали, ни помогна да направиме избор на проверени и докажани производители.

дознајте први зА
најновите понуди