Gradia Home - Деловен простор

Деловниот простор во Gradia Home се состои од 643м2, со 4 посебни деловни простории достапни за продажба.

Previous
Next

Контактирај

  • 070 409 993
  • 078 269 823
  • 072 227 002
  • 070/308-328

Локација