Urban Garden

На јужната страна од бул. 3-та Македонска Бригада кон Водно, гордо ви го претставуваме станбено-деловниот комплекс Урбан Гарден.

Овој модерен и урбан комплекс создаден со голема инспирација и внимание, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење и да ја разубави околината.

Урбан Гарден е архитектонско дело збогатено со бројни зелени површини кои формираат пријатна атмосфера за жителите. Користењето квалитетни градежни материјали е главната причина која ќе Ви овозможи комфорно и спокојно домување.

Станбени објекти

Станбениот дел од Урбан гарден е составен од 480 станбени единици во 3 згради кои се поврзани со приземјето и подземниот паркинг. Секоја од зградите има два влеза, а во секој влез има по два лифта, еден е патнички лифт кој оди од приземје до поткровје, додека другиот е товарен лифт кој оди од -3 ниво до поткровјето. Има голем избор на станови со различни квадратури, од 23м2 до 68м2.

Деловни објекти

Деловниот простор во Урбан Гарден е составен од 19 деловни простори со вкупна површина од 7.400м2. Тој е позициониран на приземјето од комплексот и се развива во вертикала до галеријата. Деловните простори започнуваат од 49м2 до 822м2.

Промотивно видео

Локација